Waarom geloofd Arctic Warriors in Superfoods

Wij geloven in de kracht van de Arctische natuur.

Er is iets magisch in de kruiden van Lapland. In de zomer groeien ze 24/7 onder de middernachtzon en genieten ze van de puurste lucht ter wereld, in de winter zijn ze niet bang voor harde wind en sneeuw.

In Lapland worden deze krachtkruiden traditioneel gebruikt om een ziekte te genezen. De kennis over het effect en gebruik van deze producten zit in de familie van onze productmanager Katja Misikangas.

Traditionele kennis wordt ondersteund door onderzoeksgegevens: natuurlijke kruiden en bessen uit het noorden zijn voedzamer dan hun zuidelijke tegenhangers.

Hoe is het allemaal begonnen bij Arctic Warriors Superfoods?

Eigenlijks is het Allemaal begonnen met frustratie. De schappen van supermarkten zitten vol met allerlei soorten Superfoods, terwijl de pure en krachtige kruiden van Lapland, arctische Superfoods , nog steeds onbekend zijn. We hadden kunnen blijven klagen, maar in plaats daarvan rolde onze mouwen en begon te doen. Arctic Warriors werd geboren in het kleine dorpje Narkaus aan de poolcirkel in het Finse Lapland in Scandinavië.

We zetten angelica, roseroot en andere kruiden van Lapland om in smakelijke producten, zodat ook u kunt genieten van hun magische kracht!

Levendig Lapland met nog niet ontdekte Superfoods

Wij geloven in levendig en levendig Lapland met als hun Superfood

Traditionele landbouw loont niet in Lapland, terwijl de groeiende Arctische kruiden dat wel doet. We krijgen onze grondstoffen van lokale boeren en wilde kruidenplukkers en zijn blij om lokale arbeidskrachten in productie te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat natuurlijke producten een groeiende industrie zijn in Lapland. We zijn niet bang om onze nek uit te steken voor het algemeen welzijn.

Wij geloven in natuurlijk welzijn en kwalitatieve superfoods

We zijn geen gezondheidsfreaks en geven er niet om  dingen zonder humor te duwen. Voor ons welzijn komt van natuurlijke en eenvoudige dagelijkse geneugten.

Wij geloven in doorzettingsvermogen niet in snel geld.

Zo gewonnen zo geronnen. Hard werken is niet altijd leuk, maar zal op de lange termijn worden beloond.

Wij geloven in innovatie en creativiteit.

We zijn niet bang om nieuwe dingen te proberen, zelfs als we falen. Trial and error heeft de wereld veel goeds gebracht. Als we een fout maken, durven we het toe te geven en te repareren.

Wij geloven in werkvreugde.

We kunnen tegen whiners en faultfinders. We beloven om iets anders te doen voordat we veranderen in degenen

Wij geloven in de beste Superfoods die Lapland te bieden heeft! Geloof jij in ons?

Bestel dan direct de geweldige producten van Arctic Warriors en maak de beste gerechten, smoothies en nog vele andere recepten.

Welke Smoothies kan ik maken met Arctic Warriors?

Er zijn ontzetten veel mogelijkheden als het om smoothies gaat. Wij hebben binnenkort  op onze website een aantal recepten voor de beste smoothies.

Arctic Warriors Kopen in Nederland?

Arctic Warriors  is sinds kort te koop in Nederland koop nu Arctic Warriors  online bij de Arctic Warriors dealer Puur Nordic

FinRelax Mention

Most innovate rural company 2015

Official Finland 100 years celebration product