Puur Nordic - Scandinavische Superfoods, Supplementen & Gezondheidsproducten

Puur Nordic is een Finse importeur voor Superfoods, Gezondheidsproducten en Supplementen  binnen de Benelux landen. Onze producten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit Scandinavië . Wij zoeken onze onbewerkte producten zorgvuldig uit en gaan voor de beste kwaliteit. Voor ons gaat kwaliteit boven alles, daarom worden al onze Superfoods producten getest in het laboratorium.

Productieproces
Tevens wordt tijdens het productieproces veel aandacht besteed aan zorgvuldigheid en precisie zodat de producten hun zuiverheid behouden. Veel van onze producten zijn biologisch en plantaardig, wat inhoudt dat deze ook geschikt zijn voor zowel vegetariërs als veganisten. De producten komen rechtstreeks uit de natuur van Scandinavië en van de Noordse landen. Als u opzoekt bent naar hoge kwaliteit producten dan is Puur Nordic geschikt voor uw.

Kwaliteit 
Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en de beste resultaten. Dit zie je ook terug in onze producten die meerdere malen awards hebben gewonnen. 

Verpakking

Wij gebruiken alleen ecologische verpakking materialen. Onze Biologische Opvulchips zijn Gemaakt van 100% gerecycled polystyreen. Herbruikbaar en recyclebaar. Schoner en lichter dan papier en loose-fill gebaseerd op zetmeel.

CEO van Puur Nordic

Mijn naam is Pippo Limnell en ik ben de oprichter van Puur Nordic. Daarnaast ben ik een professioneel atleet, op dit moment speel ik ijshockey bij de Unis Flyers Heerenveen. Die komen uit op het hoogste niveau van Nederland genaamd de BeNe League (Beste teams vanuit België en Nederland).

Ik ben erg gepassioneerd over sport, gezonde voeding en gezonde leefgewoonten. Mijn visie op gezond leven begint bij gezonde voeding en sporten

Ikzelf gebruik de producten van Puur Nordic al jaren. Sommige producten meer dan de andere en een aantal gebruik ik dagelijks. Sinds ik begonnen ben de producten te gebruiken voel ik me veel beter en fitter. Hierdoor helpen ze mij ook als atleet om te kunnen presteren op hoog niveau.

Ik wil mensen hetzelfde laten voelen als ik doe. Zodat jij ook kan genieten van een gezonde levensstijl. Ik ben ervan overtuigd dat de producten van Puur Nordic je hier mee kunnen helpen en een goede start zijn naar een gezonde levensstijl.

Als je vragen hebt over de producten of over een gezonde levensstijl, vraag het gerust en zal ik je er zoveel mogelijk bij helpen. Ik ben bereikbaar op het volgende e-mailadres: info@puurnordic.com

Top 5 Producten

Chaga Extract, Chaga Poeder, Chaga Extract & Blauwebessen Poeder, Ambronite Supermaaltijd Vervangers en Nordic Hennep & Bessen Poeders

Bent u opzoek naar het aller beste voor uw lichaam en geest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u beginnen met shoppen!