Over ons

Puur Nordic is een webshop en exclusief importeur voor Scandinavische superfoods, gezondheidsproducten, vitamines, natuurlijke cosmetica, chaga en supplementen. Onze producten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit Scandinavië. Wij zoeken onze onbewerkte producten zorgvuldig uit en gaan voor de hoogste kwaliteit.

Producten

Tevens wordt tijdens het productieproces veel aandacht besteed aan zorgvuldigheid en precisie zodat de producten hun zuiverheid behouden. Veel van onze producten zijn biologisch, natuurlijk, Vrij van conserveermiddelen, glutenvrij, plantaardig en dierproefvrij. Onze belangrijkste actieve ingrediënten zijn uit Finland afkomstige wilde bessen en kruiden. Deze zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en ronduit robuuste Scandinavische energie. De producten komen rechtstreeks uit de natuur van Scandinavië. Als u opzoekt bent naar hoge kwaliteit producten dan is Puur Nordic geschikt voor u.

Kwaliteit

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en de beste resultaten. Dit zie je ook terug in onze producten die meerdere malen prijzen hebben gewonnen. De natuur is iets waar wij in Finland trots op zijn, het is een belangrijk onderdeel van onze nationale identiteit. Finland heeft ’s werelds schoonste lucht, water en natuur in de wereld,  met blauwe meren, rivieren, prachtige bossen en ongerepte wildernis. Deze unieke noordelijke energie vind je terug in onze producten die voor je zorgen op alle niveaus

Keurmerk

Puur Nordic is een lid van De Stichting Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 27.000 aanmeldingen en 6200 aangesloten webwinkels in Nederland en bijna 6900 webshops wereldwijd is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.

Een betrouwbaar keurmerk betekent:

  • dat alleen de keurmerkeigenaar bepaalt wie zijn keurmerk op een product of dienst mag voeren,
  • dat duidelijk is waar het keurmerk voor staat,
  • dat duidelijk is waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren,
  • dat het keurmerk controleert of een product of een dienst dat het keurmerk voert wel echt voldoet aan die eisen,
  • dat gecontroleerd wordt of al die informatie over een keurmerk wel openbaar is, dus gemakkelijk te vinden voor u als consument.
Webshop Keurmerk - Veilig en Betrouwbaar

Webshop Keurmerk – Veilig en Betrouwbaar online shoppen

Samenwerking

Puur Nordic is een nieuw bedrijf dat zich graag wil uitbreiden en al de hoogste kwaliteit producten op de markt brengen in de Benelux. We hebben heel doordacht gekozen voor de beste en hoogste kwaliteit producten/merken vanuit Scandinavië en wij zijn van mening dat we de beste producten hebben die er beschikbaar zijn. Wij hebben de exclusieve invoerrechten voor al de producten.

Bent u opzoek naar leuke cadeau pakketten met gezonde producten voor uw bedrijf?

We hebben al een aantal samenwerkingen met bedrijven, deze bedrijven zijn zeer tevreden over de cadeau pakketten die wij leveren. We staan open voor suggesties en maken de pakketten naar uw wens. Je kan ook losse producten bestellen en u eigen pakket samenstellen.

Bent u een personal trainer of een voedingscoach en op zoek naar hoge kwaliteit supplementen voor je klanten en tegelijkertijd er wat aan verdienen?

We werken samen met meerdere personal trainers en voedingscoaches die het beste willen voor hun klanten. Zij hebben voor ons gekozen omdat wij de allerhoogste kwaliteit producten aanbieden. Hier hebben uw klanten voordeel van maar ook jijzelf, dit komt doordat zij de beste producten krijgen die er op de markt te verkrijgen zijn en u een extra inkomen hebt. Bent u geïnteresseerd stuur ons een bericht dan kunnen we een mooie deal sluiten.

Sport team, bedrijf of een andere organisatie?

Bent uw opzoek naar pure en gezonde producten die u kant aanbieden aan uw spelers/ werknemers om hun inzet te boosten of hun productie of simpelweg om ze gewoon te bedanken voor hun harde werk, dan zal u zeker onze producten willen toevoegen aan uw producten lijn. We hebben een ruime selectie van gezondheidsproducten die helpen om de beste prestaties te halen en je doel te behalen, of je nou op het sportveld staat, in een kantoor of op de bouwplaats.

Verpakking

Wij gebruiken alleen ecologische verpakking materialen. Onze Biologische Opvulchips zijn Gemaakt van 100% gerecycled polystyreen. Herbruikbaar en recyclebaar. Schoner en lichter dan papier en loose-fill gebaseerd op zetmeel.

Oprichter van Puur Nordic

Mijn naam is Pippo Limnell en ik ben de oprichter van Puur Nordic. Daarnaast ben ik een professioneel atleet, op dit moment speel ik ijshockey bij de Unis Flyers Heerenveen. Die komen uit op het hoogste niveau van Nederland genaamd de BeNe League (Beste teams vanuit België en Nederland). Ik ben erg gepassioneerd over sport, gezonde voeding en gezonde leefgewoonten. Mijn visie op gezond leven begint bij gezonde voeding en sporten.

Ik zelf gebruik de producten van Puur Nordic al jaren. Sommige producten meer dan andere en een aantal gebruik ik dagelijks. Sinds ik begonnen ben de producten te gebruiken voel ik me veel beter en fitter. Hierdoor helpen ze mij ook als atleet om te kunnen presteren op hoog niveau.

Ik wil mensen hetzelfde laten voelen als ik doe. Zodat jij ook kan genieten van een gezonde levensstijl. Ik ben ervan overtuigd dat de producten van Puur Nordic je hier mee kunnen helpen en een goede start zijn naar een gezonde levensstijl. Als je vragen hebt over de producten of over een gezonde levensstijl, vraag het gerust en zal ik je er zoveel mogelijk bij helpen. Ik ben bereikbaar op het volgende e-mailadres: info@puurnordic.com

Hier vind je een paar nieuws artikelen over onze oprichter : Siciliaanse stilist op ijs & Ondernemer en ijshockeyer 

Chaga Producten te koop bij Puur Nordic

Puur Nordic is een Chaga specialist en verkoopt het breedste assortiment van Chaga paddenstoel producten in Europa. Chaga paddenstoel is een type paddenstoel die voornamelijk groeit op de barst van berkenbomen in koude klimaten, zoals die van Scandinavië, Siberië, Canada en Alaska. In het Nederlands noemen we de paddenstoel Berkenweerschijnzwam. Al voor eeuwen wordt de chaga gebruikt als een traditioneel medicijn in Scandinavië, voornamelijk om het immuunsysteem te boosten en voor de algemene gezondheid. Chaga is laag in calorieën, rijk aan vezels en gevuld met antioxidanten. Chaga heeft waarschijnlijk de hoogste ORAC waarde van alle plantaardige voeding in de wereld. Lees hier een interessante en informatieve blog post over Wat is chaga?

Chaga Extract van Puhdistamo

Top 5 Producten

  1. Chaga Extract
  2. AmbroGreens
  3. Chaga Elixir Extract
  4. Ambronite Maaltijdvervangers
  5. Nordic Hennep & Bessen Poeders

Bent u opzoek naar het aller beste voor uw lichaam en geest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u beginnen met shoppen!

Puur Nordic uitzending bij RTL 4

Bekijk hier het exclusieve interview met de oprichter van Puur Nordic Pippo Limnell bij RTL 4 programma: Ik zou wel eens willen weten.