Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Over ons

Over ons pagina – Puur Nordic is een webshop en exclusief importeur voor hoogste kwaliteit superfoods, gezondheidsproducten, vitamines, natuurlijke cosmetica, paddenstoelen, chaga, supplementen en gezondheidsproducten. Onze producten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit Scandinavië. Wij zoeken onze onbewerkte producten zorgvuldig uit en gaan voor de hoogste kwaliteit.

Producten

Tevens wordt tijdens het productieproces veel aandacht besteed aan zorgvuldigheid en precisie zodat de producten hun zuiverheid behouden. Veel van onze producten zijn biologisch, natuurlijk, vrij van conserveringsmiddelen, glutenvrij, plantaardig en dierproefvrij. Onze belangrijkste actieve natuurlijke ingrediënten zijn uit Finland afkomstige wilde bessen en kruiden. Deze zijn rijk aan vitaminen en antioxidanten. De producten komen rechtstreeks uit Scandinavië. Als u opzoekt bent naar hoge kwaliteit producten dan is Puur Nordic geschikt voor u.

Waarom Puur Nordic?

Wij gaan ALLTIJD voor de hoogste kwaliteit en de beste resultaten. Dit zie je ook terug in onze producten die meerdere malen prijzen hebben gewonnen. De natuur is iets waar wij in Scandinavië &  Finland trots op zijn, het is een belangrijk onderdeel van onze nationale identiteit. Finland heeft ’s werelds schoonste lucht, water en natuur in de wereld met blauwe meren, rivieren, prachtige bossen en ongerepte wildernis. Deze unieke noordelijke energie vind je terug in onze producten die voor je zorgen op alle niveaus.

Puur Nordic is gevestigd in Nederland en kan op deze manier de bestellingen snel versturen binnen heel Nederland & België. Voor verzending gebruiken we zowel PostNL als DHL

Keurmerk

Puur Nordic is een lid van De Stichting Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Webwinkelkeurmerk van thuis winkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 27.000 aanmeldingen en 6200 aangesloten webwinkels in Nederland en bijna 6900 webshops wereldwijd is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland.

Een betrouwbaar keurmerk betekent:

 • dat alleen de keurmerkeigenaar bepaalt wie zijn keurmerk op een product of dienst mag voeren,
 • dat duidelijk is waar het keurmerk voor staat,
 • dat duidelijk is waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren,
 • dat het keurmerk controleert of een product of een dienst dat het keurmerk voert wel echt voldoet aan die eisen,
 • dat gecontroleerd wordt of al die informatie over een keurmerk wel openbaar is, dus gemakkelijk te vinden voor u als consument.
Webshop Keurmerk – Veilig en Betrouwbaar online shoppen

Samenwerking

Puur Nordic is een bedrijf die zich graag wil uitbreiden en de hoogste kwaliteit producten op de markt wil brengen in de Benelux. We hebben heel doordacht gekozen voor de beste en hoogste kwaliteit producten/merken vanuit Scandinavië en wij zijn van mening dat we de beste producten hebben die er beschikbaar zijn. Zo hebben wij de exclusieve invoerrechten voor de producten.

Retail: 

Ben jij ook opzoek om de beste producten op de markt in Europe toe te voegen aan jouw webshop of gezondheidswinkel?! Wij werken samen met een select aantal top retailers in de Benelux. Onze merken zijn Puur Nordic ( eigen paddenstoelen producten ) Puhdistamo, Foodin, Puhdas+, Feel Vivid, Kaapa Mushrooms & Four Sigmatic. Als dit aantrekkelijk klinkt kunt u altijd met ons contact opnemen via info@puurnordic.com & wij kunnen u van meer informatie voorzien.

Puur Nordic Brand – Puur Nordic is al jaren specialist in paddenstoelen supplementen. Na lang onderzoek hebben we onze eigen lijn biologische paddenstoelen supplementen opgezet. Deze bestaan uit de hoogste kwaliteit ingrediënten en zijn uitvoerig getest zodat u het beste krijgt wat we kunnen bieden! Ons aanbod bestaat uit ChagaLion’s Mane en Reishi paddenstoelen producten en dragen ook het biologische keurmerk.

Bent u opzoek naar leuke cadeau pakketten met gezonde producten voor uw bedrijf?

We hebben al een aantal samenwerkingen met bedrijven. Deze bedrijven zijn zeer tevreden over de cadeau pakketten die wij leveren. We staan open voor suggesties en stellen de pakketten samen naar uw wensen. Er kan ook gekozen worden voor losse producten.

Bent u een personal trainer of een voedingscoach en op zoek naar hoge kwaliteit supplementen voor uw klanten en tegelijkertijd er wat aan verdienen?

We werken samen met meerdere personal trainers en voedingscoaches die het beste willen voor hun cliënten. Zij hebben voor ons gekozen omdat wij de allerhoogste kwaliteit producten aanbieden. Hier hebben uw cliënten voordeel van maar ook uzelf aangezien u extra inkomen kan genereren . Bent u geïnteresseerd? Stuur ons een bericht dan zodat we wellicht een mooie en en passende samenwerking kunnen starten.

Sporter, bedrijf of een andere organisatie?

Bent uw opzoek naar pure en gezonde producten die u kan aanbieden aan uw sporters / werknemers om te zorgen voor een boost, de productiviteit te verbeteren of simpelweg om gewoon bij te dragen aan een gezonde en bewuste levensstijl? Dan zal u zeker onze producten willen toevoegen aan uw assortiment. We hebben een ruime selectie van gezondheidsproducten die helpen om de beste prestaties te behalen en doelen te bereiken. Of je nou op het sportveld staat, op kantoor zit of op de bouwplaats werkzaam bent, onze producten kunnen voor iedereen bijdragen aan betere prestaties.

Verpakking

Wij gebruiken alleen ecologisch en gerecycled verpakkingsmateriaal. Ook hergebruiken wij alle dozen en verpakkingsmaterialen die wij ontvangen van andere bedrijven, dus het kan zijn dat je een bestelling binnen krijgt met  bijvoorbeeld plastic of andere materialen.

Oprichter van Puur Nordic

Mijn naam is Pippo Limnell en ik ben de oprichter van Puur Nordic. Daarnaast ben ik een oud professioneel atleet ( ijshockeyspeler ) en op dit moment ben ik assistent coach bij de Unis Flyers Heerenveen. Dit team komt uit op het hoogste ijshockey niveau van Nederland genaamd de BeNe League (Beste teams vanuit België en Nederland). Ik heb een grote passie voor sport, gezonde voeding en gezonde leefgewoonten. Mijn visie op gezond leven begint bij gezonde voeding en sporten. Je bent wat je eet!

Zelf gebruik ik de producten van Puur Nordic al jaren. Sommige producten meer dan andere en een aantal gebruik ik dagelijks. Sinds ik begonnen ben de producten te gebruiken voel ik me veel beter en fitter. Hierdoor helpen ze mij ook als atleet  beter te presteren op hoog niveau en sneller te herstellen.

Ik wil mensen hetzelfde laten voelen als wat ik ervaar sinds ik deze producten gebruik zodat zij ook kunnen genieten van een gezonde levensstijl en de voordelen kunnen ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat de producten van Puur Nordic je hier mee kunnen helpen en een goede basis zijn voor een gezonde levensstijl. Als je vragen hebt over de producten of over een gezonde levensstijl, stel ze gerust zodat ik je er zoveel mogelijk bij helpen. Ik ben bereikbaar op het volgende e-mailadres: info@puurnordic.com

Hier vind je een paar nieuws artikelen over onze oprichter : Siciliaanse stilist op ijs Ondernemer en ijshockeyer 

Chaga Producten en paddenstoelen producten te koop bij Puur Nordic

Puur Nordic is een Chaga en paddenstoelen specialist en verkoopt het breedste assortiment van Chaga, Lion’s Mane en paddenstoelen producten in Europa. Chaga paddenstoel is een type paddenstoel die voornamelijk groeit op de barst van berkenbomen in koude klimaten, zoals die van Scandinavië, Siberië, Canada en Alaska. In het Nederlands noemen we de paddenstoel Berkenweerschijnzwam. Al voor eeuwen wordt de chaga gebruikt als een traditioneel medicijn in Scandinavië, voornamelijk om het immuunsysteem te boosten en voor de algemene gezondheid. Chaga is laag in calorieën, rijk aan vezels en hoog aan antioxidanten. Chaga heeft waarschijnlijk de hoogste ORAC waarde van alle plantaardige voeding in de wereld.

Lees hier een interessante en informatieve blog post over Wat is chaga?

Top 10 Producten van Puur Nordic

 1. Chaga Extract
 2. Biologische Lion’s Mane Extract 100ml
 3. Biologische Chaga Extract 100ml
 4. Biologische Reishi Extract 100ml
 5. Lion’s Mane Mushroom Tincture – Hericium Erinaceus Extract
 6. Wilde Bosbessen Poeder
 7. Wilde Bosbessensap
 8. Nordic Hennep & Wilde Bessen Poeders
 9. Biologische Chaga Poeder 
 10. Vitamine D Super

 

Bent u opzoek naar het aller beste voor uw lichaam en geest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en kunt u beginnen met shoppen!

Puur Nordic uitzending bij RTL 4

Bekijk hier het exclusieve interview met de oprichter van Puur Nordic Pippo Limnell bij RTL 4 programma: Ik zou wel eens willen weten.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw