Glutenvrij

Glutenvrij

Gluten is een eiwit dat in verschillende granen voorkomt, zoals tarwe, rogge, gerst, spelt, en khorasantarwe. Meel, bloem, maar ook moutmeel van deze granen, bevatten gluten. Denk aan brood, crackers, pizza, pasta, paneermeel, koek, cake en taart

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond