Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Ambronite Banaan Pannenkoeken

Ingrediënten Ambronite Banaan Pannenkoeken

 

1. Meng de banaan, eieren, AmbroGreens en Ambronite in een blender.
2. Verwarm de kokosolie in een pan.
3. Schep het pannenkoekmengsel in de pan en bak aan beide kanten.
4. Serveer naturel of met je gekozen bessen en fruit of jam

Ambronite Banaan Pannenkoeken zijn klaar, Eet smakelijk!

AmbroGreens

AmbroGreens is met zorg samengesteld uit de beste natuurlijke producten, wat heeft geresulteerd in een heerlijke combinatie van smaken. Deze aangename mix is daarom niet alleen erg voedzaam, maar ook nog eens erg smakelijk. Eindelijk een lekkere gezonde groene sap / drank. AmbroGreens biedt een complete dosis van exclusieve pure ingrediënten zoals wilde bessen uit Finland, kruiden en groenten. Je dagelijkse portie groenten eten, is nog nooit zo lekker en snel geweest. Elke AmbroGreens shot bevat een boost van echte voeding, uitstekend door het lichaam opneembare vitamines, antioxidanten en fytonutriënten, die bijdragen aan een gezond immuunsysteem.

AmbroGreens bestaat uit hoge kwaliteit geselecteerde groenten, wat de meest belangrijke factor is tegen darmproblemen is. Het verbetert de spijsvertering en algehele darmgezondheid. Het is de makkelijkste, snelste en lekkerste manier om je dagelijkse groenten binnen te krijgen en je energie te verhogen. Cafeïne en suikerhoudende dranken brengen uw energielevel omhoog maar zorgen vervolgens voor een enorme dip. Uw energielevel daalt hierdoor drastisch en er is een kans op gewichtstoename omdat het lichaam vraagt om nieuwe energie en meer eten. Ambronite Greens verhoogt het energielevel op een verantwoorde manier met goede en natuurlijke ingrediënten. U krijgt geen dip en geen drang tot snoepen.

 

Ambronite Complete Meal Shake Banaan

Ambronite Complete Meal Shake Banaan is een uniek nieuw maaltijdshake product, dat wereldwijd populair is geworden. Dit in Finland vervaardigde product is meer dan een traditionele eiwitdrank, tussendoor reep of vruchten smoothie tezamen! Ambronite is een echte gezonde drinkbare maaltijdvervanger. Dit in water te mengen maaltijdshake , rijk aan voedingsstoffen en bereid uit pure ingrediënten, is uit voedingsoogpunt zeer compleet van samenstelling – plantaardige eiwitten , vezels en goede vetten alsmede groenten, fruit en bessen – alles in hetzelfde pak.

Anders dan veel eiwit- en tussendoor producten biedt Ambronite Complete Meal Shake Banaan op natuurlijke wijze ook alle benodigde vitamines en sporenelementen ter ondersteuning van training, weerstandsvermogen en lichamelijk welzijn. Het bevat onder meer magnesium, kalium en B-groep vitamines, vooral van belang bij trainingen. We weten dat in drukke tijden de honger ons af en toe overvalt en dat gevarieerd eten een uitdaging is. Ambronite Maaltijdvervanger stilt de honger en biedt uw lichaam een complete voeding. Ervaar het gevoel van aangename verzadiging en natuurlijke energie dat u doet opleven. Ambronite maaltijshake is een gezonde super maaltijdvervanger dat klaar is in 2 minuten.

Bekijk ook

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw