Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Chaga Cappuccino

Ingrediënten Chaga Capuccino 

  • 1 theelepel chaga extract
  • 0,2 liter warm koffie
  • 0,1 liter havermelk
  • beetje kaneel
  • 1 theelepel biologische rauwe honing

Bereidingswijze

Voeg het Chaga Extract toe aan de warme koffie. Giet het in een grote theekop en voeg de honig toe. Verwarm de havermelk in een kleine pan, als het bijna kookt dan van het fornuis verwijderen. Maak melkschuim met een kleine mixer (paar euro van ikea), voeg het melkschuim toe, strooi een beetje kaneel er boven op en Chaga Cappuccino is klaar!

 

Chaga Extract van Puhdistamo

Chaga Extract ( instant pakuri in het Fins ) van Puhdistamo is ons meest populaire Chaga product uit Scandinavië. Dit extract is een hoog geconcentreerd product met biologisch actieve substanties en antioxidanten. Het is extreem makkelijk in gebruik, supergezond en met recht een echt “superfood”. Dit product bevat ontzettend veel belangrijke mineralen, vitaminen en andere bestanddelen die belangrijk zijn bij een gezonde levensstijl. Het product heeft diverse prijzen gewonnen in Scandinavië, waaronder Superfood van het jaar in Finland. Dit extract is 100% biologisch, 100% veganistisch!

Chaga paddenstoel is een type paddenstoel die voornamelijk groeit op de barst van berkenbomen in koude klimaten, zoals die van Scandinavië, Siberië, Canada en Alaska. In het Nederlands noemen we de Chaga paddenstoel Berkenweerschijnzwam en in het Latijns Inonotus obliquus. Al voor eeuwen wordt de chaga gebruikt als een traditioneel medicijn in Scandinavië, voornamelijk om het immuunsysteem te boosten en voor de algemene gezondheid. Chaga is laag in calorieën, rijk aan vezels en gevuld met antioxidanten. Chaga heeft waarschijnlijk de hoogste ORAC waarde van alle plantaardige voeding in de wereld

Door het delicate productieproces van het extract blijven de fytonutriënten in de Chaga onbeschadigd. Het extract hoeft niet als thee te trekken. Het kan geconsumeerd worden met koud, lauw en heet water (circa 80 graden). Om 1 kilo Chaga paddenstoelextract te maken is er ongeveer 8 kilo rauwe Chaga nodig. Het product blijft puur, er wordt niets aan toegevoegd.

 

Wil je meer weten over chaga mushroom, chaga thee, chaga poeder en chaga ervaringen? Lees dan deze interessante en informatieve blog post “Wat is Chaga?”

 

Bekijk ook

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw