Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Groene Power Bowl

Ingrediënten Groene Power Bowl: 

Meet alle ingrediënten af en doe dit in een blender, mix gelijkmatig tot er een luchtige en dikke smoothie ontstaat. Giet in glazen kommen en decoreer eventueel met toppings naar keuze. Groene Power Bowl is klaar!

Super Green + Probiotica

Super Green Powder + Probiotica van Puhdistamo is de meest voedzame en veelzijdige groene poeder van de markt. Deze heerlijke groenmix biedt zowel de voordelen van zowel groente als melkzuur bacterie ( probiotica ) uit hetzelfde blik, zonder toegevoegde zoetstoffen of suikers. We gebruiken de beste probiotica Bacillus coagulans MTCC 5856. Verse muntsmaak. Alleen de beste superfood poeders ter wereld – geen Chinese grondstoffen.

We hebben werelds puurste poeders uit de wereld gekozen en gecombineerd met hoogwaardige melkzuurbacteriën. Het product bevat tarwezemelen (Oostenrijk), gerst (Oostenrijk), spirulina (Taiwan), chlorella (Japan), pepermunt (Duitsland), spinazie (Duitsland), brandnetel (Finland), moringa (India) en Lactospore® probiotica coagulans MTCC 5856)

 

Collageen Beauty Poeder

Collageen Beauty Poeder is de beste kwaliteit collageen poeder product op de markt! Collageen Beauty Poeder van Puhdistamo is klaar om te gebruiken en is een heerlijke smaakvolle collageen drank poeder. Het hoogste kwaliteit rund collageen, geen additieven, vulstoffen of zoetstoffen. Dit product is geïmplementeerd met zeer goed onderzochte recepten om het meest uitgebreide en algemeen het beste collageen product dat u kunt vinden.

Collageen Beauty Poeder is zeer hoogwaardige, kant en klare smoothie blend die de voordelen van collageen gemakkelijk en heerlijk maakt zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen. Naast heerlijk bessenpoeder bevat het mengsel de hoogste kwaliteit Verisol collageen peptide, biotine, peptiplus collageen, MSM en vitamine C *, evenals glamoureuze oplosbare vezels.

Collageen Beauty Poeder heeft het gehydrolyseerde collageen peptide Peptiplus gebruikt, het beste en wetenschappelijk best bestudeerde vleesvee uit Duitsland. Dit collageen poeder product is gemaakt in Finland met de hoogste en zuiverste kwaliteit ingrediënten die je kunt vinden en daarom kunnen we met trots zeggen dat dit het beste Collageen poeder product op de markt is.

Biologische Whey Protein

Biologische Whey Protein poeder van Puhdistamo is gemaakt van natuurlijke whey proteïne van de hoogste kwaliteit. Biologische certificering van de overheid van Finland zorgt ervoor dat ons eiwit een strikte controle heeft gekregen over de kwaliteit van productieprocessen. De meest pure, hoogste kwaliteit en de lekkerste Grass-Fed Biologische Whey Proteïne die er is!

Alles begint met grondstoffen! Kies daarom altijd voor de hoogste kwaliteit. Voor de Organische Whey Eiwit Poeder van Puhdistamo betekent dit dat melk afkomstig is van vrij grazende koeien. De melk is puur en biologisch. De Organische Whey Eiwit Poeder is natuurlijk, bevordert het immuunsysteem, bevat alle essentiële aminozuren en zit boordevol antioxidanten. De grondstof voor de Biologische Whey Proteïne komt uit Duitsland. Duitsland maakt momenteel de beste kwaliteit whey eiwit in de wereld en omdat Puhdistamo altijd de beste kwaliteit kiest, hebben we besloten om Duitsland voor deze ingrediënten te kiezen.

Bekijk ook

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw