Snelle verzending
Chaga specialist
Scandinavische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Nordic Berry Smoothie

Ingrediënten Nordic Berry Smoothie (voor 2)

Meet alle ingrediënten af en doe dit in een blender, mix gelijkmatig tot een luchtige en dikke smoothie ontstaat. Giet in glazen kommen en decoreer eventueel met toppings naar keuze. Nordic Berry Smoothie is klaar!

Camelina Olie Biologisch

Camelina Olie van Greenfinns is een puur en ecologisch bewerkt biologisch en natuurlijk product met unieke voordelen en van hoog kwaliteit. Camelina olie is een olie van het extract van Camelina Sativa zaden. De omega 3 vetzuren die in de olie zitten maken de Camelina olie zo gezond en veelzijdig. Camelina olie heeft meer omega3 vetzuren dan olijfolie. De Greenfinn’s Camelina Oil heeft een lichte nootachtige en frisse smaak. Camelina is een gewas die functioneel eten naar een volgend niveau brengt voor degene die gezonden willen leven en eten.

Camelina Oil is geproduceerd door een koude persmethode. Deze methode produceert een natuurlijk product die veelzijdig is en effectieve gezondheidseffecten geeft. Olie is een goede bron voor Omega 3 vetzuren. Het is ook geschikt voor alle soorten van koken. De lichte nootachtige smaak van de olie en de mooie gouden kleur zorgen voor een aantrekkelijke ervaring. Probeer de Camelina olie om mee te bakken en je zult versteld staan. De olie van camelina is ook wel bekend als: ‘Gold of Pleasure’.

Camelina wordt gebruik op verschillende manieren door de geschiedenis heen, het begon het al in het oude Rome. Mensen met weinig of geen toegang tot Omega 3 vetzuren kunnen hun ratio van Omega 3 vetzuren verhogen door het gebruik van olie. Greenfinn’s Camelina oil is een biologisch geproduceerd natuurlijk product gemaakt in Finland die rekening houden met ecologische overwegingen.

Bekijk ook