Snelle verzending
Chaga specialist
Scandinavische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Ontbijt Smoothie Bowl

Ingrediënten Ontbijt Smoothie Bowl 

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten in de blender en meng grondig met yoghurt en water. Ontbijt Smoothie Bowl is Klaar in 2 minuten!

Energie Super Smoothie

Energie Super Smoothie van Puhdistamo is een heerlijke smaakvolle mix die bestaat uit verschillende Finse Biologische Bessen, exotische fruit soorten en kruiden. Deze Smoothie is een heerlijke vitamine bom zonder toegevoegde suikers! Energie Smoothie bestaat uit een mix van verschillende bessen die groeien in de bossen van Finland: Duindoorn bes en rozenbottel. Ook zijn de exotische fruit soorten mango, kersen en maca toegevoegd & wortelen, psyllium en kurkuma geven extra smaak.

Wij hebben een functioneel voedingsproduct samengesteld met een basis van een romige Smoothie waar, afhankelijk van het product, bessen, fruit en kruiden toegevoegd. De basis van de Smoothie is gelijk aan alle producten; ze bevatten eiwitten zijn rijk aan vezels en bevatten essentiële vetten. Het product is makkelijk en simpel in gebruik door alleen water en eventueel een banaan toe te voegen.

Biologische Chia Zaden

Biologische Chia Zaden van Puhdistamo zijn de populairste Chia van Scandinavië zijn hier te vinden ! Chiazaad bevat omega-3 vetzuren, eiwitten, antioxidanten, vezels, kalium, ijzer, foliumzuur magnesium* en calcium. Chia Zaden bevatten de meeste omega 3 vetzuren op de wereld in vergelijking tot andere voedingsmiddelen! Voeg soepele of kant en klare rauwe haver of gelei toe. Chiazaad is een echte Superfood van natuurlijke oorsprong

De Chia Zaden bevatten veel gezondheid beschermende ingrediënten, zoals omega 3-vetzuren, eiwitten, vezels en bovendien magnesium en calcium. Biologische Chia Zaden zijn endemisch en uiterst veelzijdig om bijvoorbeeld in smoothies, snacks en desserts te gebruiken of maak en heerlijke Chiazaad Pudding. 28 gram chiazaad bevat maar liefst 11 gram voedingsvezels. Dat is een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels voor volwassenen.

Chiazaad helpen als je wilt afvallen. Door ze in je voeding te gebruiken, heb je namelijk sneller een voldaan gevoel. Als je chiazaden blootstelt aan vloeistoffen, ontwikkelen ze dus een geleiachtige structuur. Dat zorgt ervoor dat je lange tijd een verzadigd gevoel hebt. Deze chia pudding helpt ook om de omzetting van koolhydraten naar suikers te vertragen. Daardoor maakt je lichaam minder insuline aan, en blijven je bloedspiegel en hormonen beter in balans. En hoe minder insuline je lichaam aan hoeft te maken, hoe gemakkelijker je gewicht verliest.

Bekijk ook