Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Perzik en Vanille Smoothie Bowl

Ingrediënten Perzik en Vanille Smoothie Bowl

Bereidingswijze Perzik en Vanille Smoothie Bowl

Doe alle ingrediënten samen in de blender en laat draaien tot je een egale massa hebt. Als de blender niet doordraait kun je er nog wat extra water bij voegen. Maak af met de toppings. Eet smakelijk!

Hennep & Wilde Bessen Eiwit Poeder

Hennep & Wilde Bessen Eiwit Poeder is een mix van koudgeperste Hennepzaden en wilde hand geplukte bessen uit Scandinavië. Tijdens de productie is er geen gebruik gemaakt van chemicaliën of hoge temperaturen. Dit Finse product van Nordic Hennep Farm bestaat uit een melange van eiwitten, vezels en goede omega 3 & 6 vetten.

De hand geplukte zwarte appelbessen, zwarte bessen en blauwe bosbessen ( bosbes ) voegen enorme hoeveelheden vitamines en antioxidanten toe aan de poeder en geven tevens een natuurlijke zoete smaak. De hennepplant is de meest eiwitrijke plant op aarde. Hennepzaden bestaan ​voornamelijk uit eiwitten en deze worden zeer goed opgenomen door het lichaam. Hiernaast bevatten de zaden alle 8 oncontroleerbare aminozuren. Daarnaast telt deze poeder nog 12 extra aminozuren.

Hennep & Wilde Bessen Eiwitpoeder Blauw 350g

Biologische Whey Protein

Biologische Whey Protein poeder van Puhdistamo is gemaakt van natuurlijke whey proteïne van de hoogste kwaliteit. Biologische certificering van de overheid van Finland zorgt ervoor dat ons eiwit een strikte controle heeft gekregen over de kwaliteit van productieprocessen. De meest pure, hoogste kwaliteit en de lekkerste Grass-Fed Biologische Whey Proteïne die er is!

Alles begint met grondstoffen! Kies daarom altijd voor de hoogste kwaliteit. Voor de Organische Whey Eiwit Poeder van Puhdistamo betekent dit dat melk afkomstig is van vrij grazende koeien. De melk is puur en biologisch. De Organische Whey Eiwit Poeder is natuurlijk, bevordert het immuunsysteem, bevat alle essentiële aminozuren en zit boordevol antioxidanten. De grondstof voor de Biologische Whey Proteïne komt uit Duitsland. Duitsland maakt momenteel de beste kwaliteit whey eiwit in de wereld en omdat Puhdistamo altijd de beste kwaliteit kiest, hebben we besloten om Duitsland voor deze ingrediënten te kiezen.

Biologische Chia Zaden

Biologische Chia Zaden van Puhdistamo zijn de populairste Chia van Scandinavië zijn hier te vinden ! Chiazaad bevat omega-3 vetzuren, eiwitten, antioxidanten, vezels, kalium, ijzer, foliumzuur magnesium* en calcium. Chia Zaden bevatten de meeste omega 3 vetzuren op de wereld in vergelijking tot andere voedingsmiddelen! Voeg soepele of kant en klare rauwe haver of gelei toe. Chiazaad is een echte Superfood van natuurlijke oorsprong. 28 gram chiazaad bevat maar liefst 11 gram voedingsvezels. Dat is een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels voor volwassenen.

Chiazaad helpen als je wilt afvallen. Door ze in je voeding te gebruiken, heb je namelijk sneller een voldaan gevoel. Als je chiazaden blootstelt aan vloeistoffen, ontwikkelen ze dus een geleiachtige structuur. Dat zorgt ervoor dat je lange tijd een verzadigd gevoel hebt. Deze chia pudding helpt ook om de omzetting van koolhydraten naar suikers te vertragen. Daardoor maakt je lichaam minder insuline aan, en blijven je bloedspiegel en hormonen beter in balans. En hoe minder insuline je lichaam aan hoeft te maken, hoe gemakkelijker je gewicht verliest.

Biologische Chia Zaden

Bekijk ook

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw