Snelle verzending
Chaga specialist
Scandinavische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Voedzaam en Lekker Smoothie Bowl

Ingrediënten Voedzaam en Lekker Smoothie bowl:

  • 250 ml magere yoghurt
  • 1 eetlepel Brinta voor een dikkere structuur
  • 100 gram bevroren blauwe bessen
  • ½ banaan
  • 50 ml cranberry sap
  • 2 theelepels biologische hennep & bessenpoeder mix
  • 1-2 theelepels matcha poeder.

Blenden, gieten, en dan aftoppen maar. Dit keer met extra bevroren blauwe bessen, de andere ½ banaan, radijs, chiazaden en pompoenpitpasta Voedzamer kan bijna niet toch

Recept van @fitfoodlover

Biologische Hennep & Bessen Eiwit Poeder

Biologische Hennep & Bessen Eiwit Poeder is een mix van koudgeperste Hennepzaden en wilde hand geplukte bessen uit Scandinavië. Tijdens de productie is er geen gebruik gemaakt van chemicaliën of hoge temperaturen. Dit Finse en Biologische product van Nordic Hennep Farm bestaat uit een melange van eiwitten, vezels en goede omega 3 & 6 vetten.

De hand geplukte zwarte appelbessen, zwarte bessen en blauwe bosbessen ( bosbes ) voegen enorme hoeveelheden vitamines en antioxidanten toe aan de poeder en geven tevens een natuurlijke zoete smaak. De hennepplant is de meest eiwitrijke plant op aarde. Hennepzaden bestaan ​voornamelijk uit eiwitten en deze worden zeer goed opgenomen door het lichaam. Hiernaast bevatten de zaden alle 8 oncontroleerbare aminozuren. Daarnaast telt deze poeder nog 12 extra aminozuren.

 

Biologische Matcha Thee

De Biologische Matcha Thee van Puhdas Plus is het gezondste drankje in de wereld! Matcha is een groene thee, bijna neon groen, en gemaakt tot een poeder van de bladeren van de boom. Eén kop Matcha thee staat gelijk aan 7-10 koppen van normale groene thee. Bij het drinken van de normale groene thee drink je alleen de bouillon van de bladeren. Bij het drinken van Matcha thee drink je ook daadwerkelijk de bladeren en juist dat maakt het zo krachtig.

Dit geweldige Biologische Matcha Thee product van Puhdas Plus geeft je een opkikker en activeert het brein wanneer je moe bent. Je proeft de natuur en de oude wijsheid van de thee. De gezondheidsvoordelen van deze traditionele thee zijn onvoorstelbaar. Matcha thee, werd vroeger gebruikt als onderdeel van meditatie door monniken van het boeddhisme. Volgens tradities helpt de Match thee de monniken te concentreren en stimuleert het de gemoedsrust.

Het krachtige ingrediënt van groene thee is het groene matcha thee extract, wat wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het versterken van de mentale prestaties. Uit onderzoek blijkt dat de antioxidant van het groene thee extract een bevorderlijk effect heeft op cholesterol, orale gezondheid en het vasculaire flexibiliteit.

Bekijk ook