Fast shipping
Chaga specialist
Scandinavian products
30 day guarantee
Worldwide shipping

Strawberry Chia Dream

Ingrediënten Strawberry Chia Dream (voor 2):

  • 150 g verse aardbeien
  • 125 g kokos yoghurt
  • 2,5 dl chocolade melk
  • 1 eetlepel collageen beauty poeder van Puhdistamo
  • 1 theelepel honing of agavesiroop
  • 3 eetlepels  biologische chiazaad

 

Verwijder het bovenste gedeelte van de aardbeien en stamp ze met een vork of een blender tot een puree. Voeg de aardbeienpuree, kokosmelk, collageenpoeder en honing / siroop toe aan de kom en roer. Voeg als laatste de chiazaden toe en meng dit goed. Zet je Strawberry Chia Dream in de koelkast voor minimaal een paar uur of nog liever een hele nacht. Roer een paar keer goed door en tast lekker toe!

Collageen Beauty Poeder

Collageen Beauty Poeder is de beste kwaliteit collageen poeder product op de markt! Collageen Beauty Poeder van Puhdistamo is klaar om te gebruiken en is een heerlijke smaakvolle collageen drank poeder. Het hoogste kwaliteit rund collageen, geen additieven, vulstoffen of zoetstoffen. Dit product is geïmplementeerd met zeer goed onderzochte recepten om het meest uitgebreide en algemeen het beste collageen product dat u kunt vinden.

Collageen Beauty Poeder is zeer hoogwaardige, kant en klare smoothie blend die de voordelen van collageen gemakkelijk en heerlijk maakt zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen. Naast heerlijk bessenpoeder bevat het mengsel de hoogste kwaliteit Verisol collageen peptide, biotine, peptiplus collageen, MSM en vitamine C *, evenals glamoureuze oplosbare vezels.

Collageen Beauty Poeder heeft het gehydrolyseerde collageen peptide Peptiplus gebruikt, het beste en wetenschappelijk best bestudeerde vleesvee uit Duitsland. Dit collageen poeder product is gemaakt in Finland met de hoogste en zuiverste kwaliteit ingrediënten die je kunt vinden en daarom kunnen we met trots zeggen dat dit het beste Collageen poeder product op de markt is.

Collageen Beauty Poeder - Puhdistamo - Collageen Poeder

Biologische Chiazaad

Biologische Chiazaad van Puhdistamo zijn de populairste Chia van Scandinavië zijn hier te vinden ! Chiazaad bevat omega-3 vetzuren, eiwitten, antioxidanten, vezels, kalium, ijzer, foliumzuur magnesium* en calcium. Chia Zaden bevatten de meeste omega 3 vetzuren op de wereld in vergelijking tot andere voedingsmiddelen! Voeg soepele of kant en klare rauwe haver of gelei toe. Chiazaad is een echte Superfood van natuurlijke oorsprong

De Chia Zaden bevatten veel gezondheid beschermende ingrediënten, zoals omega 3-vetzuren, eiwitten, vezels en bovendien magnesium en calcium. Biologische Chia Zaden zijn endemisch en uiterst veelzijdig om bijvoorbeeld in smoothies, snacks en desserts te gebruiken of maak en heerlijke Chiazaad Pudding. 28 gram chiazaad bevat maar liefst 11 gram voedingsvezels. Dat is een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels voor volwassenen.

Chiazaad helpen als je wilt afvallen. Door ze in je voeding te gebruiken, heb je namelijk sneller een voldaan gevoel. Als je chiazaden blootstelt aan vloeistoffen, ontwikkelen ze dus een geleiachtige structuur. Dat zorgt ervoor dat je lange tijd een verzadigd gevoel hebt. Deze chia pudding helpt ook om de omzetting van koolhydraten naar suikers te vertragen. Daardoor maakt je lichaam minder insuline aan, en blijven je bloedspiegel en hormonen beter in balans. En hoe minder insuline je lichaam aan hoeft te maken, hoe gemakkelijker je gewicht verliest.

 

Bekijk ook

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw