Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Nieuw producten : Flow Cosmetics Natuurlijke Cosmetica

Met trots kondigen wij u aan dat vanaf heden Flow Cosmetics Natuurlijke Cosmetica producten verkrijgbaar zijn via Puur Nordic! Flow Cosmetics is een van de meest populaire merken voor natuurlijke cosmetica in Scandinavië. De producten zijn van de hoogste kwaliteit, ze zijn biologisch, plantaardig, natuurlijk, handgemaakt, vrij van conserveringsmiddelen, plasticvrij en recyclebaar

Waarom zijn producten uit het hoge noorden zo bijzonder?

Onze planten hebben een hoog gehalte aan beschermende voedingsstoffen die de planten tijdens de korte Finse zomer opslaan. Tijdens de zomer schijnt de zon dag en nacht. Dit hebben de planten nodig om de koude gure winters te kunnen doorstaan. Tijdens de winter verdwijnen de planten immers onder een dikke laag sneeuw en ijs. Het duurt dan maanden voordat de planten de zon weer terugzien. De intensieve zomers zorgen voor een overvloed aan vitamines, antioxidanten en natuurlijke bewaarstoffen in de planten.

Wij zijn trots op de Finse natuur

De natuur is iets waar wij in Finland trots op zijn, het is een belangrijk onderdeel van onze nationale identiteit. Finland heeft ’s werelds schoonste natuur met blauwe meren, rivieren, prachtige bossen en ongerepte wildernis. Deze unieke noordelijke energie vind je terug in onze producten die voor je zorgen op alle niveaus: huid, geest en holistische welzijn – net als de natuur.

We geloven in puurheid en stralen van binnenuit

Al onze producten zijn gemaakt vanuit een positieve energie. We willen jou helpen om je sterk en krachtig te voelen. Flow producten bevatten hoge kwaliteit essentiële oliën en kristallen om je hierbij te kunnen helpen. We willen nét iets meer doen dan de beste cosmetische producten maken. Je voelt het therapeutische effect in je lichaam en geest.
Deze waarden zijn belangrijk voor ons. Hiermee maken wij cosmeticaproducten die die altijd Natuurlijk, Effectief en Eerlijk zijn.

Always Natural, Always Effective & Always Honest

We kiezen alleen voor ingrediënten die biologisch, in het wild gegroeid of ecocert-gecertificeerde zijn. Ons merk draait om skin loving, oprecht natuurlijke en duurzame cosmetica. Wij geloven dat hoogwaardige producten alleen gemaakt kunnen worden met goede ingrediënten. Als je streeft naar hemelse producten, zijn de beste ingrediënten het waard om in te investeren. Ieder product bevat een mooie combinatie van biologisch gekweekte ingrediënten, samen met in het wild gegroeide plantaardige ingrediënten

We voelen ons goed bij natuurlijke, effectieve en eerlijke beautyproducten. We doen geen concessies op het gebied van effectiviteit, daarom zijn onze formuleringen rijk aan vitaminen en antioxidanten. We zijn er trots op dat onze producten allemaal geproduceerd worden in onze eigen fabriek in Finland, volgens een GMP (Good Manufacturing Practice). In deze fabriek ontwikkelen we ook onze eigen recepten. Hierdoor gebeurt het gehele proces, van idee tot transport, in eigen beheer. De producten worden in kleine hoeveelheden geproduceerd, waardoor we net genoeg voorraad aanhouden. We doen dit om altijd verse producten naar je te kunnen versturen.

Marigold Natuurljike Deodorant is een van de meest populaire producten van Flow Cosmetics
Marigold Natuurljike Deodorant is een van de meest populaire producten van Flow Cosmetics

We kiezen alleen voor ingrediënten die biologisch, in het wild gegroeid of ecocert-gecertificeerde zijn. Ons merk draait om skin loving, oprecht natuurlijke en duurzame cosmetica. Wij geloven dat hoogwaardige producten alleen gemaakt kunnen worden met goede ingrediënten. Als je streeft naar hemelse producten, zijn de beste ingrediënten het waard om in te investeren. Ieder product bevat een mooie combinatie van biologisch gekweekte ingrediënten, samen met in het wild gegroeide plantaardige ingrediënten.

Natuurlijke Parfum Olie – One with Universe
Natuurlijke Parfum Olie – One with Universe

Al onze producten zijn gemaakt vanuit een positieve energie. We willen jou helpen om je sterk en krachtig te voelen. Flow producten bevatten hoge kwaliteit essentiële oliën en kristallen om je hierbij te kunnen helpen. We willen nét iets meer doen dan de beste cosmetische producten maken. Je voelt het therapeutische effect in je lichaam en geest. Arctic Beauty Oil Arctic Beauty Oil is een Behandelingsolie met antioxidanten, voor de droge en ouder wordende huid. Dit rijke olieserum versterkt de huid, verhoogt de elasticiteit, verheldert de teint en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. Bescherm, verzorg en herstel de huid met dit olieserum dat rijk is aan vitaminen uit arctische bessen. Aroma therapeutische etherische oliën ontspannen de geest, helpen de spierspanning in het gezicht te verlichten en verhogen het algehele welzijn. 100% Biologisch en Natuurlijk 100% Veganistisch en Dierproefvrij 100% Vrij van conserveermiddelen 100% Recyclebaar en Zero waste 100% Eerlijk en Handgemaakt.

Flow Cosmetics – Natuurlijke Cosmetica uit Finland
Flow Cosmetics – Natuurlijke Cosmetica uit Finland
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw