Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Samenwerking met Fitness Academy Amsterdam

Samenwerking met Fitness Academy Amsterdam. Puur Nordic en Fitnes Academy Amsterdam hebben besloten samen te werken. Ben jij op zoek naar Personal Training in Amsterdam? Zoek je iemand die één op één met jou aan de slag gaat? Om het uiterste uit je te halen? Iedereen is anders en daarom staat het individu altijd voorop. Jouw wensen en persoonlijkheid zijn hierin leidend. Wil je jouw conditie verbeteren of je lijf klaar hebben voor het zomerseizoen? Je kunt jouw doel vooraf aangeven. Of bepaal samen met Nana een doel voor de trainingen.

We trainen buiten in één van de Amsterdamse parken.  Ik vind het belangrijk om oog te hebben voor de omgeving. Buiten trainen geeft ruimte en rust. De frisse lucht geeft je een frisse kijk op jezelf. We trainen klanten ook in hun eigen vertrouwelijke omgeving . Zoals thuis of op een locatie van je keuze in Amsterdam. De mentale aspecten van de training zijn een belangrijk onderdeel van het trainingsprogramma van Fitness Academy Amsterdam. Want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om die reden heb ik een extra opleiding gevolgd. Naast Allround Sporttrainer ben ik ook gediplomeerd Lifestyle Coach.

Wil je naast je personal training nog meer sporten bijvoorbeeld in een groepsles of bootcamp?

Geef jezelf dan een extra boost door ook mee te doen met één van mijn bootcamps. Tijdens deze intensieve trainingsmethode gaan we aan de slag met circuittrainingen, intervaltraining, krachttraining, snelheid en het verbeteren van je conditie. We gaan onder andere aan de slag met lunges, squats, burpees en crunches. Bootcamp is ontzettend populair. Al een aantal jaar zie je overal groepjes outdoor sporten in de Amsterdamse parken. Ik vind het belangrijk dat jij op een veilige manier kunt sporten. Dat betekent dat het juist doen van de oefeningen bij mij van essentieel belang is. Door de oefeningen correct te doen, gaat je sportieve ontwikkeling sneller én het zorgt er uiteraard ook voor dat je blessurevrij blijft.  Zo kun je op de lange termijn grote stappen zetten in je gezondheid. Alle bootcamp trainingen zijn geschikt voor alle niveaus en voor alle leeftijden. In geval van een blessure is het verstandig om dat vooraf eerst met Nana te bespreken. Na een zware blessure kan het zijn dat bijvoorbeeld personal training dan een betere keuze is.

Mommy bootcamp

Mommy Bootcamp is een outdoor groepsles voor aanstaande moeders. Wil je veilig en verantwoord sporten, dan zit je hier goed! De lessen zijn geschikt tijdens al jouw zwangerschap trimesters. Alle oefeningen worden op maat gegeven. Daarnaast zijn de lessen geschikt als je conditie én kracht wilt opbouwen voor de bevalling. Alle lessen vinden plaats in de buitenlucht in de diverse parken in Amsterdam. Materiaal hoef je niet mee te nemen. Alleen sportkleding en een goed humeur! De groepslessen worden gegeven door de ervaren trainer Nana.

Je kunt al vrij snel na je bevalling gaan starten met sporten. Vanaf zes weken mag je rustig gaan starten met sporten, zonder zware oefeningen. Vanaf acht weken mag je weer gaan bootcampen. Houd hierbij rekening met het herstel van je diastase. De rechte buikspieren zijn gaan wijken, om ruimte te maken voor de groeiende baby in je buik. Nana kan dit voor je controleren. Ook met diastase kun je sporten, maar dan worden de oefeningen voor je aangepast. Samen gaan veilig weer rustig hardlopen alles onder goede begeleiding. Tijdens de mommy bootcamp neem je jouw baby mee naar de lessen. Niets is leuker dan sporten met jouw kleintje. Nog een leuk voordeeltje is dat je de oefeningen uit de les ook thuis kunt herhalen! Wil je liever sporten zonder baby, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Bedrijfstraining

Wil je jouw medewerkers een gezellig en informeel, maar wel effectief gezondheidsprogramma aanbieden? Laat ze dan door mij trainen. Wil je met je medewerkers voor of na werktijd aan de bak? Kies dan voor op maat gemaakte bedrijfstrainingen door mij. Naar wens gaan we in het bedrijfspand of in een dichtbij gelegen park aan de slag. Bedrijfstraining is een effectieve manier om een goede groepsdynamiek te creëren. Je helpt elkaar, werkt met elkaar samen en bent actief met elkaar bezig. Hierdoor ontstaat een positieve en prettige dynamiek om met elkaar te werken ook buiten de trainingen.

Over Fitnes Academy Amsterdam en oprichter Nana de Vries Berg

Als personal trainer is plezier in sporten en genieten van een gezonde leefstijl het allerbelangrijkst! Mijn hele leven heb ik een heel drukke baan gehad die voor 65 uur per week bestond uit werken voor de farmaceutische industrie. Maar altijd is mijn vlammetje voor fitness en training blijven branden. En gelukkig maar! Naast mijn drukke baan ben ik altijd een danseres geweest, zelfs tot het niveau van Europese kampioenschappen. Hoe gaaf is dat! Ik sta nog steeds als eerst op de dansvloer en ga er als laatst vanaf.

Als fanatieke volleybalspeelster in Finland heb ik geleerd om samen te werken. Dát is pas echt belangrijk in personal training. Want je moet het samen doen! Naast mijn opleiding aan de AALO heb ik veel op de anatomie van het menselijk lichaam gestudeerd. De beweging van de spieren en het lijf vertelt mij hoe iemand in zijn vel zit. Het voorkomen van blessures en het omgaan met sporters die nog niet zo sterk zijn is daarom mijn specialiteit.

Mijn enthousiasme en mijn overstromende energy zijn dé perfecte combinatie voor een goede training. Deze eigenschappen, samen met mijn vakkennis en resultaatgerichte houding geven jou het vertrouwen om door te gaan.

Meer informatie over Fitnes Academy Amsterdam en de samenwerking met Puur Nordic vindt u hier

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw