Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Disclaimer

De door Puur Nordic op de website www.puurnordic.com verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Alle informatie op de site wordt te goeder trouw verstrekt, maar we geven geen enkele verklaring of garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, toereikendheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid van alle informatie op de site In geen geval zijn wij aansprakelijk jegens u voor verlies of schade van welke aard dan ook die is opgelopen als gevolg van het gebruik van de site of het vertrouwen op enige informatie die op de site is verstrekt. Uw gebruik van de site en uw vertrouwen op enige informatie op de site is uitsluitend op eigen risico.

Externe links

De site kan links bevatten (of u kunt worden verzonden via de site) naar andere websites of inhoud van of afkomstig van derden of links naar websites en functies in banners of andere advertenties. Dergelijke externe links worden door ons niet onderzocht, gecontroleerd of gecontroleerd op juistheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid. We garanderen, onderschrijven, garanderen of nemen geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van informatie die wordt aangeboden door websites van derden die via de site of een website of functie in een banner of andere reclame zijn gelinkt. Wij zijn geen partij bij of zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor het controleren van transacties tussen u en externe leveranciers van producten of diensten.

Professionele disclaimer

De site kan en bevat geen [medisch / juridisch / ander] advies. De [juridische / medische / andere] informatie wordt alleen verstrekt voor algemene informatieve en educatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies. Daarom raden we u aan om, voordat u actie onderneemt op basis van dergelijke informatie, de juiste professionals te raadplegen. Wij geven geen enkel [medisch / juridisch / ander] advies. Het gebruik of vertrouwen van enige informatie op deze site [of onze mobiele applicatie] is uitsluitend op eigen risico.

Affiliate disclaimer

De site kan links bevatten naar gelieerde websites en we ontvangen een gelieerde commissie voor alle aankopen die u op de gelieerde website doet via dergelijke links.

Getuigenissen

De site kan getuigenissen bevatten van gebruikers van onze producten en / of diensten. Deze getuigenissen weerspiegelen de echte ervaringen en meningen van dergelijke gebruikers. De ervaringen zijn echter persoonlijk voor die specifieke gebruikers en hoeven niet noodzakelijkerwijs representatief te zijn voor alle gebruikers van onze producten en / of diensten. We beweren niet en u mag niet aannemen dat alle gebruikers dezelfde ervaringen zullen hebben. Uw individuele resultaten kunnen variëren. De getuigenissen op de site worden ingediend in verschillende vormen, zoals tekst, audio en / of video, en worden door ons beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Ze verschijnen letterlijk op de site zoals ze door de gebruikers zijn gegeven, behalve de correctie van grammatica of typefouten. Sommige getuigenissen zijn kortheidshalve ingekort wanneer de volledige getuigenis vreemde informatie bevatte die niet relevant was voor het grote publiek.

De opvattingen en meningen in de getuigenissen zijn uitsluitend van de individuele gebruiker en weerspiegelen niet onze opvattingen en meningen. [We zijn niet aangesloten bij gebruikers die getuigenissen geven, en gebruikers worden niet betaald of anderszins vergoed voor hun getuigenissen.] De getuigenissen op de site zijn niet bedoeld, en mogen ook niet worden geïnterpreteerd, omdat beweringen dat onze producten en / of diensten kunnen worden gebruikt voor diagnose, behandeling, verlichting, genezing, preventie of anderszins gebruikt voor een ziekte of medische aandoening. Er zijn geen getuigenissen klinisch bewezen of beoordeeld. Deze disclaimer is gemaakt met Termly’s disclaimergenerator.

Puur Nordic is een webshop en exclusief importeur voor Scandinavische superfoods, gezondheidsproducten, vitamines, natuurlijke cosmetica, chaga en supplementen. Onze producten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit Scandinavië. Wij zoeken onze onbewerkte producten zorgvuldig uit en gaan voor de hoogste kwaliteit.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw