Arctic Warriors

Arctic Warriors Superfoods uit Lapland. Er is iets magisch in de kruiden van Lapland. In de zomer groeien ze 24/7 onder de middernachtzon en genieten ze van de puurste lucht ter wereld, in de winter zijn ze niet bang voor harde wind en sneeuw.

Superfoods uit Lapland

 

In Lapland worden deze krachtkruiden traditioneel gebruikt om een ziekte te genezen. De kennis over het effect en gebruik van deze producten zit in de familie van onze productmanager Katja Misikangas.

Traditionele kennis wordt ondersteund door onderzoeksgegevens:

Natuurlijke kruiden en bessen uit het noorden zijn voedzamer dan hun zuidelijke tegenhangers.

Hoe is het allemaal begonnen bij Arctic Warriors Superfoods?

Eigenlijk is het Allemaal begonnen met frustratie. De schappen van supermarkten zitten vol met allerlei soorten Superfoods, terwijl de pure en krachtige kruiden van Lapland, arctische Superfoods, nog steeds onbekend zijn.

We hadden kunnen blijven klagen, maar in plaats daarvan rolden we onze mouwen op en begonnen we er iets aan te doen. Arctic Warriors werd geboren in het kleine dorpje Narkaus aan de poolcirkel in het Finse Lapland in Scandinavië.We zetten angelica, roseroot en andere kruiden van Lapland om in smakelijke producten, zodat ook u kunt genieten van hun magische kracht!

Levendig Lapland met nog niet ontdekte Superfood

Traditionele landbouw loont niet in Lapland, terwijl de groeiende Arctische kruiden dat wel doen. We krijgen onze grondstoffen van lokale boeren en wilde kruidenplukkers en zijn blij om lokale arbeidskrachten in productie te nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat natuurlijke producten een groeiende industrie zijn in Lapland. We zijn niet bang om onze nek uit te steken voor het algemeen welzijn.

Wij geloven in de beste Superfoods die Lapland te bieden heeft! Geloof jij in ons?

Bestel dan direct de geweldige producten en maak de beste gerechten, smoothies en nog vele andere recepten.

Welke Smoothies kan ik maken?

Er zijn ontzetten veel mogelijkheden als het om smoothies gaat. Wij hebben binnenkort op onze website een aantal recepten voor de beste smoothies.

Arctic Warriors Kopen in Nederland?

Arctic Warriors is sinds kort te koop in Nederland! Koop nu Arctic Warriors online, bij de Arctic Warriors dealer Puur Nordic

Toont alle 6 resultaten