Snelle verzending
Chaga specialist
Scandinavische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Overnight Oats met Bosbessen

Overnight Oats met Bosbessen Ingrediënten

Bereidingswijze Overnight Oats met Bosbessen

Doe de blauwe bessen samen met de amandelmelk en de plantaardige kwark in de blender en meng tot een egaal geheel. Doe dit in een schaaltje en roer daar de havermout, chia zaden en kokosrasp met een lepel doorheen. Laat dit een nacht in de koelkast staan. De volgende morgen kun je het Overnight Oats met Bosbessen direct opeten. Lekker, makkelijk en super gezond! 100 % plantaardige recept!

Biologische Chia Zaden

Biologische Chia Zaden van Puhdistamo zijn de populairste Chia van Scandinavië zijn hier te vinden ! Chiazaad bevat omega-3 vetzuren, eiwitten, antioxidanten, vezels, kalium, ijzer, foliumzuur magnesium* en calcium. Chia Zaden bevatten de meeste omega 3 vetzuren op de wereld in vergelijking tot andere voedingsmiddelen! Voeg soepele of kant en klare rauwe haver of gelei toe. Chiazaad is een echte Superfood van natuurlijke oorsprong. 28 gram chiazaad bevat maar liefst 11 gram voedingsvezels. Dat is een derde van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels voor volwassenen.

Chiazaad helpen als je wilt afvallen. Door ze in je voeding te gebruiken, heb je namelijk sneller een voldaan gevoel. Als je chiazaden blootstelt aan vloeistoffen, ontwikkelen ze dus een geleiachtige structuur. Dat zorgt ervoor dat je lange tijd een verzadigd gevoel hebt. Deze chia pudding helpt ook om de omzetting van koolhydraten naar suikers te vertragen. Daardoor maakt je lichaam minder insuline aan, en blijven je bloedspiegel en hormonen beter in balans. En hoe minder insuline je lichaam aan hoeft te maken, hoe gemakkelijker je gewicht verliest.

Biologische Hennep & Bessen Eiwit Poeder 350 g

Biologische Hennep & Bessen Eiwit Poeder is een mix van koudgeperste Hennepzaden en Scandinavische hand geplukte bessen. Tijdens de productie van Hennep & Bessen Eiwitten Poeder is er geen gebruik gemaakt van chemicaliën of hoge temperaturen. Dit Finse en 100% biologische product bestaat uit een melange van eiwitten, vezels en goede omega 3 & 6 vetten. De hand geplukte Biologische Bessen zoals zwarte appel bessen, zwarte bessen en blauwe bosbessen voegen enorme hoeveelheden vitamines en antioxidanten toe aan de poeder en geven tevens een natuurlijke zoete smaak.

Hennepzaden bestaan ​voornamelijk uit eiwitten en deze worden zeer goed opgenomen door het lichaam. Hiernaast bevatten de zaden alle 8 oncontroleerbare aminozuren die zeer essentieel zijn voor het menselijk lichaam. Daarnaast telt deze poeder nog 12 extra aminozuren.

Bekijk ook