Snelle verzending
Chaga specialist
Biologische producten
30 dagen garantie
Gratis verzending v.a. €50,-

Chaga paddenstoel

Er is een grote kans dat je wel eens van de Chaga paddenstoel gehoord hebt. Het is sinds het begin van de corona pandemie een erg populair product. Waarom? Het is één van de zes ” medicinale paddenstoelen ” in Nederland. Samen met de Reishi paddenstoel is dit de meest populaire medicinale paddenstoel. Wat doet het? Wat voor producten zijn er voor? Lees hier over de oorsprong, werking en producten van Chaga.

Oorsprong

Zoals hierboven staat is de Chaga paddenstoel één van de meest populaire medische paddenstoelen in Nederland momenteel. Deze medische paddenstoel kent zijn oorsprong uit de koudere klimaten, zoals in Scandinavië. De Chaga paddenstoel lijkt helemaal niet op een normale paddenstoel. Chaga plant zich op de bast van de boom vast. De paddenstoel, die aardig lijkt op verbrande kolen, nestelt zich meestal aan de berkenboom. De paddenstoel ziet er niet aantrekkelijk uit; maar niks is minder waar. De Chaga paddenstoel wordt niet voor niks de diamant van het bos genoemd!

Werking

Chaga bevat enorme hoge doseringen antioxidanten, is laag in calorieën, rijk aan vezels. Antioxidanten helpen het lichaam om vrije radicalen aan te pakken voordat ze schade kunnen aanrichten aan de organen. Chaga heeft waarschijnlijk de hoogste ORAC waarde van alle plantaardige voeding in de wereld. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity. Dit is de potentiële kracht en mogelijkheid om vrije radicalenactiviteit en schade te neutraliseren.

Verbetering Immuunsysteem

De Chaga paddenstoel heeft vooral tijdens de recentelijke corona pandemie een opmars gemaakt in Nederland qua populariteit. Echter wordt Chaga al eeuwenlang gebruikt in traditionele geneeswijzen. Dit is omdat de Chaga paddenstoel wordt gezien als een superfood met helende werking. Het belangrijkste eigenschap van de werking van Chaga is het vermogen het immuunsysteem te versterken.

 

Andere voordelen

De Chaga paddenstoel wordt natuurlijk veel door wetenschappers onderzocht. De uitkomst van al deze onderzoeken wijzen op veel gezondheidsvoordelen, maar harde claims zijn hier natuurlijk niet mogelijk. 

Gebruik van Chaga Paddenstoel

Puur Nordic is de Chaga specialist van Europe met breedste assortiment van hoge kwaliteit Chaga producten. Als u zoekt naar de beste Chaga producten, dan is Puur Nordic de beste keuze voor u. Alle Chaga producten zijn direct geïmporteerd uit Finland, Scandinavië of uit de Noordse Landen.

Onze beste seller, award winnaar en meest populaire product van Puur Nordic is Chaga Extract van Puhdistamo. 

Bekijk hier een greep uit onze Chaga producten

 

Chaga Extract

Chaga Extract ( instant pakuri in het Fins ) van Puhdistamo is de best seller, het meest populaire chaga product en heeft ook diverse prijzen gewonnen, waaronder Superfood van het jaar in Finland. We spreken dus echt van het allerbeste Chaga extract op de markt, rechtstreeks uit de natuur van Scandinavië .

 

Chaga Poeder Biologisch 250g

Het biologische chaga poeder van Puur Nordic is van de beste kwaliteit. De chaga komt rechtstreeks uit het bos ver van drukke steden of wegen en wordt alleen geoogst in gebieden waar gewasbescherming en pesticiden verboden zijn. Puur Nordic is al jaren Chaga specialist.

Na lang onderzoek hebben we onze eigen lijn supplementen opgezet. Dit is uiteraard met de hoogste kwaliteit ingrediënten en uitvoerig getest. Zodat u het beste krijgt dat we kunnen bieden!

Kortom: De beste chaga poeder op de markt voor de beste prijs!

 

Biologische Chaga Extract 100ml

Puur Nordic is al jaren Chaga specialist. Na lang onderzoek hebben we onze eigen lijn supplementen opgezet. Dit is uiteraard met de hoogste kwaliteit biologische ingrediënten en uitvoerig getest. Zodat u het beste krijgt dat we kunnen bieden!

Onze Chaga wordt geproduceerd in biologische omgevingen, vrij van schadelijke chemicaliën en pesticiden, dus draagt daarom het biologische keurmerk. Geen compromissen als het gaat om puurheid en kwaliteit. 1 fles bevat het hetzelfde als 120 g rauwe, gedroogde, gecertificeerde biologische chaga!

 

Biologische Chaga Chunks 250g

Puur Nordic is al jaren Chaga specialist. Na lang onderzoek hebben we onze eigen lijn supplementen opgezet. Dit is uiteraard met de hoogste kwaliteit ingrediënten en uitvoerig getest. Zodat u het beste krijgt dat we kunnen bieden! De biologische chaga chunks van Puur Nordic zijn van de beste kwaliteit.

De chaga komt rechtstreeks uit het bos en wordt alleen geoogst in gebieden waar gewasbescherming en pesticiden verboden zijn. Kwaliteit is alles en we bieden alleen de hoogste kwaliteit Chaga producten die beschikbaar zijn.

 

Al onze Chaga producten zijn te vinden op: https://puurnordic.com/producten/chaga/

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw